Afwerking

Afwerking

Of het nu gaat om een eenvoudige geniete afwerking, een gelijmde of genaaide rug of eender welk ander type van afwerking, wij realiseren het intern of bij onze betrouwbare partners die beantwoorden aan onze strenge kwaliteitsnormen.

We hebben intern zeven nietstraten ter beschikking, waarvan twee de mogelijkheid bieden om kaartjes of monsters te lijmen (onder andere de UniDrum).

Verzamel- en hechtstraat UniDrum

UniDrum is het nieuwste verzamel- en hechtsysteem voor grote oplages. Dankzij de opgevoerde snelheid, de minimale papiermanipulatie en het stabiele verloop door het drumprincipe, kan deze machine hoge oplages verwerken in zeer korte doorlooptijden. Ook voor kleinere oplages is deze roterende verzamelhechter zeer geschikt en kostprijsgunstig. Al vanaf een oplage van 15.000 exemplaren levert UniDrum industrieel bindwerk aan hoge snelheid, volgens de hoogste kwaliteitseisen.
De geavanceerde machine is ook uitgerust met een kaartenklever voor het opplakken van kaarten en monsters. Specifieke ontladingsapparaten, kruislings binden en automatisch op pallet stapelen behoren bij ons uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Tijdschriften & Catalogi

Kranten & huis-aan-huis-bladen

Offerte aanvragen

PDFuploaden