Celebrate Print

Wij zijn Corelio Printing

We celebrate print

Celebrate print, dat is sinds 2014 ons motto. Natuurlijk, we hingen dit credo al veel langer aan. We zijn tenslotte drukker, met hart en ziel. En met ene lange en rijke historie. Maar sinds medio 2014 dragen we het motto Celebrate print ook onbeschaamd uit. In onze huisstijl, onze in- en externe uitingen en in de manier waarop we samenwerken met onze opdrachtgevers.

Print biedt meerwaarde

Waarom we print vieren? Omdat print meerwaarde biedt voor lezers, gebruikers en adverteerders. Print is niet weg te denken. Waarschijnlijk juist in deze digitale tijden. Omdat de combinatie van print met andere typen media zo’n ijzersterke is. Een webshop gecombineerd met een magazine vol inspiratie. Een evenement met een gedrukt naslagwerk. Een succesvolle website in combinatie met een luxe vormgegeven jaarboek. De ochtendkrant die wordt gecompleteerd met een mobiele app met de laatste headlines… Voor elk moment en voor elke behoefte is er een geëigend medium. Snel, kort en interactief als het moet, uitgebreid, met meer rust als het kan. Digitale media voor de snelle update, print voor de beleving, aanraakbaarheid, sfeer, geur en kleur.

Print staat niet stil

De ontwikkelingen op printgebied staan zeker niet stil sinds digitale media hun opmars maken. Integendeel. Gedrukte media bieden onbegrensde mogelijkheden voor attractieve content, die zelfs in hoge mate gepersonaliseerd kan worden en commerciële uitingen die indruk maken en lang beklijven.

 

Wij houden van papier, net als u

In onze dagelijkse praktijk komen we uitgevers en tijdschriftenmakers tegen die vol toewijding, plezier en liefde bladen maken. Dat geldt ook voor ons. Wij houden oprecht van papier. En waar je van houdt, daar moet je een feestje rondom bouwen. Niet af en toe, maar doorlopend. Let’s celebrate print !

Tijdschriften & Catalogi

Kranten & huis-aan-huis-bladen

Offerte aanvragen

PDFuploaden