Jildou van der Bijl over Linda en de Mercurs - Corelio Printing
18035
post-template-default,single,single-post,postid-18035,single-format-video,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Jildou van der Bijl over Linda en de Mercurs

Jildou van der Bijl over Linda en de Mercurs

De fantastische Jildou van der Bijl heeft het in de eerste Mercursupdate over de gewonnen Mercurs. Ze spreekt over het magazine Linda. Wij drukken Linda vanaf nummer 1 en zijn daar bijzonder trots op.

Corelio Printing sponsort ook dit jaar weer de Mercurs. Want… wij staan voor Celebrate Print. Print is een feestje. En alle medewerkers van tijdschriften verdienen het om minstens één keer per jaar volop in de schijnwerpers te staan voor een feest. Diegenen die het afgelopen jaar een outstanding performance deden, mogen dan gevierd worden. Wij willen – als drukkerij – op die dag ook wat terug geven aan de mensen van de sector. Omdat ze het verdienen, omdat het vak het verdient. Celebrate de Mercurs en Celebrate Print op die mooie avond.