Over Corelio Printing

Corelio Printing

Corelio Printing is gespecialiseerd in het drukken van tijdschriften, magazines, kranten, huis-aan-huis-bladen, catalogi, stripverhalen, brochures en aanverwanten. We doen dat met veel plezier én vakmanschap voor bijna alle grote Belgische, Nederlandse en steeds meer Franse uitgeverijen. Voor vele van onze klanten mogen we ons bevoorrecht partner noemen. Mede dankzij hen is drukken voor ons een feest.

Corelio Printing is onderdeel van de mediagroep Mediahuis, uitgever van onder meer de dagbladen De Standaard, Het Nieuwsblad, De Gentenaar, Gazet van Antwerpen en Belang van Limburg. Kranten drukken we in de coldsetdrukkerijen van Coldset Printing Partners. Corelio Printing helpt u met al uw rotatiedrukwerk. In onze drukkerij in Erpe-Mere werken we er voortdurend aan om u de beste, marktconforme prijs en service te bieden. Wij streven ernaar om steeds de ideale, betrouwbare partner te zijn voor al uw drukwerk.

Kwaliteit en service, vanzelfsprekend

Onze drukkerijen dragen kwaliteit en service hoog in het vaandel. Voor Corelio Printing is het dan ook vanzelfsprekend dat uw drukwerk met de grootste zorg wordt behandeld en tot stand komt in een productieomgeving waarin de hoogste kwaliteitseisen worden gehanteerd.

 

Persoonlijke benadering

Maar Corelio Printing biedt meer: de relatie met onze klanten is voor ons van het grootste belang. Voor ons bent u geen nummer op een dossier, maar een gezicht met een naam. Wij staan erop u persoonlijk en klantvriendelijk te behandelen. Wij laten graag een sympathieke indruk na, zelfs bij de meest veeleisende klanten. Door deze hartelijke manier van werken wordt de kwaliteit van onze service nog beter gegarandeerd.

 

Ervaren Sales managers

Onze sales managers draaien al jaren mee in de grafische sector en hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Zij staan voor u op de bres, komen bij u langs of ontvangen u in onze bedrijven. Zij geven u advies, staan u bij met raad en daad en zoeken voor u naar de beste oplossing. Dankzij hun deskundigheid kunt u doordacht drukwerk aankopen en met verstand van zaken uw bestelling plaatsen.

Kijk op de Contactpagina bij wie u terecht kunt voor advies of vraag direct een offerte aan.

 

Deskundige Customer service officers

Uw bestelling is voor ons een topprioriteit en wordt op de voet gevolgd door onze customer service officers, die werkelijk altijd voor u klaar staan. Drukwerk heeft voor hen geen geheimen. Ze bieden een luisterend oor voor uw vragen en opmerkingen en doen er alles aan om eventuele problemen uit de weg te ruimen. Zij houden u ook op de hoogte van de status van uw drukwerk, van de doorlooptijden en de levering. Tot aan de finish zijn zij uw ideale aanspreekpunt.

Kijk op de Contactpagina Customer Service bij wie u terecht kunt met uw vragen.

Tijdschriften & Catalogi

Kranten & huis-aan-huis-bladen

Offerte aanvragen

PDFuploaden