Verantwoordelijke Expeditie - Corelio Printing
17900
page-template-default,page,page-id-17900,page-child,parent-pageid-15549,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Verantwoordelijke Expeditie

CORELIO PRINTING is de grafische afdeling van de mediagroep CORELIO, de uitgever van diverse sterke nieuwsmerken. Als heatset-drukkerij zijn wij gespecialiseerd in de druk van tijdschriften, catalogi, stripverhalen en aanverwanten.
Corelio Printing is gevestigd te Erpe-Mere en beschikt over een uitgebreid machinepark en ruim 200 medewerkers. Onze grafische productie verwerkt gemiddeld 200 ton papier per dag wat een zeer efficiënte planning vereist en betrouwbare processen. Een tijdige en correcte belevering van onze klanten vormt bovendien een steunpilaar van onze customer service.

Om onze logistieke afdeling te versterken, zijn wij momenteel en in het kader van een vervanging op zoek naar (m/v) :

Verantwoordelijke Expeditie

Jouw taak:

 • Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klant en de onderaannemers. De keuze van de meest geschikte transporteur en de beheersing van de transportkost zijn hierbij jouw belangrijkste aandachtspunten.
 • Je werkt nauw samen met de customer service medewerkers die instaan voor de orderbegeleiding. Zij kunnen bij jou terecht voor specifieke vragen ivm het goederentransport.
 • Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door hèt aanspreekpunt te zijn van de transporteurs en de chauffeurs, alsook door het voortdurend opvolgen van de expedities.
  Jouw kerntaak bestaat aldus uit : plannen, opvolgen en optimaliseren van de logistieke flows.
 • Na een gepaste opleiding kan je vlot overweg met het bestaande MIS-pakket.
  Als transportverantwoordelijke maak je de schadedossiers op en verwerkt hiervan gegevens in het MIS-pakket, zodat periodiek een evaluatie mogelijk is van de verschillende vrachtbedrijven.
 • Ifv de expeditie werk je nauw samen met de magazijn-medewerkers en kan je overweg met de verschillende tools rond het AGV-gebruik (Automated Guided Vehicles).
 • Je rapporteert aan de Productie Manager.

 

Jouw profiel:

 • Je behaalde een (logistieke) bachelor opleiding of acteert op een gelijkwaardig niveau door Kennis van de Grafische Industrie is geen must maar vormt een plus.
 • Idealiter deed je reeds enkele jaren ervaring op als dispatcher of logistiek planner.
 • Een vlotte tweetaligheid NL/FR is vereist. Kennis van het EN is een plus.
 • Vormen een must : een sterk analytisch inzicht, administratieve accuratesse en sterke organisatorische vaardigheden.
 • Je bent klantgericht en voelt je best in een uitdagende omgeving waar moet ingespeeld worden op last minute wijzigingen. Een stressbestendige en hands-on houding is daarom jouw tweede natuur.

 

Ons aanbod:

 • Je maakt deel uit van een vooraanstaand bedrijf binnen de Grafische Industrie dat zich kenmerkt door korte communicatielijnen en ruimte voor initiatief. Als bedrijf dragen wij het belang en het nut van opleiding hoog in de vaandel.
  Wij bieden jou een marktconform salaris met extra-legale voordelen.

Deze vacature staat open voor zowel interne als externe kandidaten.

Interesse?

Stuur je kandidatuur door via e-mail naar marc.vandenbroucke@corelioprinting.be of schriftelijk naar Corelio Printing NV, HR, t.a.v. Marc Vandenbroucke, Keerstraat 10, 9420 Erpe-Mere.