Womed Award 2016 voor duo froy & dind - Corelio Printing
18363
post-template-default,single,single-post,postid-18363,single-format-video,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Womed Award 2016 voor duo froy & dind

Womed Award 2016 voor duo froy & dind

Woensdagavond ontvingen Froya Deryckere en Adinda De Raedt van froy & dind, op internationale vrouwendag, de Womed Award 2016.

Tijdens een grafische avondopleiding, nu 20 jaar geleden, ontmoeten kleuterleidster Froya en opvoedster Adinda elkaar. Ergens in 2008 werden ze uitgenodigd bij vriendinnen waar creatieve spullen werden verkocht. Ze leverden hun bijdrage en ontwierpen postkaartjes, een ongepland begin van hun bedrijf froy & dind. Het gamma werd uitgebreid met badges, schrift, blikken dozen om uiteindelijk te belanden bij ecologisch kledij voor baby’s, kinderen en dames. Vandaag worden de kleding en tassen van froy & dind verkocht door een 400-tal verkooppunten in Europe, een eigen winkel in het modehart van Antwerpen en de webshop.

Sinds kort richten Froya en Adinda ook een agentschap op: vanaf nu vertegenwoordigen ze buitenlandse ecologische merken in België.

Corelio Printing was erbij en ondersteunt dit initiatief als sponsor. Een mooi magazine over vrouwelijk ondernemerschap komt eraan in het najaar.