Womed Award van Markant

Womed Award van Markant

Aan de vooravond van de internationale vrouwendag rijkte Markant naar jaarlijkse traditie de Womed Award uit. Dit jaar nam Alexandra Limage de felbegeerde Award mee naar Houthalen-Helchteren.

Precies 10 jaar geleden waagde Alexandra de sprong en nam het kleine transportbedrijf waar ze toen werkte over. Hard werken, slim stap voor stap beslissen en vooral het beste voor haar klanten betrachten, liet haar toe om een bedrijf in zwaar weer uit te bouwen tot een gezonde zaak met 37 werknemers, 26 voertuigen en een trouw en tevreden cliënteel. Proficiat!

De belofte van het jaar 2017 is Lotte Martens uit Vlaams-Brabant. Onder haar eigen naam ontwerpt en produceert Lotte sinds 2013 handgeprinte en exclusieve stoffen voor de DIY-markt. Een uniek 100% Belgisch product! Sinds enkele maanden heeft ze nog een extra zaak uit de grond gestampt: Beaufort. Hiermee voegt ze ook schoonheid toe aan steunkousen en laat ze esthetiek een extra genezende kracht zijn. Bij beide bedrijven staan innovatie, schoonheid en duurzaamheid centraal.